loading...

BF Lifestyle

Description

BF Lifestyle: Bundgas og drengerøvscharme

BF Lifestyle er måske den hurtigste creator hos Gonzo Agency. Den evigt charmerende Brian Frederiksmoses giver den fuld smadder, når han river sine superbiler rundt på racerbanen. Velkommen til et univers med brede slicks og rå hestekræfter!

Samarbejd med BF Lifestyle

Frederiksmose genererer cirka 500.000 visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 27.000 følgere med en månedlig vækst, der nærmer sig 5.000 brugere.

Brian Frederiksmose udlever sin helt store drengedrøm i sit benzinfyldte univers. Siden han var 9 år gammel har han drømt at eje den ikoniske Toyota Supra fra filmen ‘The Fast and the Furious’, der der nu pryder hans unikke bilsamling i selskab med en Lamborghini Gallardo og den rå Dodge Viper GTS.

Brian Frederiksmose leverer underholdning for fulde omdrejninger til alle, der elsker rå hestekræfter og hjulspin.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Frederiksmoses univers af bil-battles, glohede dæk og  høj underholdning. Jeres brand smeltes sammen med unikt, passioneret og underholdende indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt BF Lifestyle

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Brian Frederiksmose og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt BF Lifestyle og Gonzo Agency brian@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 27K

| Månedlige visninger: 500K

| Instagram følgere: 6K

Categories: LivsstilUnderholdning