loading...

Flamesman1

Description

Flamesman1: Storyteller skaber klasseunderholdning

Flamesman1 underholder med spændende historier og geniale visuelle effekter. Skaberen bag kanalen, Simon Langhoff, er kun 22 år, men har allerede brugt 10 på at skabe indhold af højeste karat på YouTube. Spænd selen, og giv jer fortabt i Langhoffs fantastiske univers.

Samarbejd med Flamesman1

Flamesman1 genererer cirka 2,2 millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 123.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 4.000 brugere med et stærkt fodfæste blandt drenge i alderen 13-17 år. Tidligere cases tæller blandt andet Sikkerhedsstyrelsen og Nordisk Film.

På trods af sine 22 år er Simon Langhoff en bundrutineret YouTube-veteran. Den selverklærede filmnørd har altid haft en stor passion for film, underholdning og gode fortællinger. Takket være hans uendelige kærlighed for visuel storytelling engagerer Flamesman1 millioner af seere hver eneste måned. Hans høje seertal skyldes blandt andet virale YouTube-hits ala Hverdagens små problemer og hans kreative samarbejde med YouTube-kollegaen Niki Topgaard, der i fællesskab har skabt underholdende sketches og serier.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Simon Langhoffs univers af velproducerede sketches og vlogs. Jeres brand smeltes sammen med kreativ, levende og underholdende storytelling, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Flamesman1

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Flamesman1 og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Flamesman1 og Gonzo Agency flamesman@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 123K

| Månedlige visninger: 2.2M

| Instagram-følgere: 24K

 

Categories: SketchesUnderholdning