loading...

Inger-Sofia

Description

Inger-Sofia: Real talk content-creator

Inger-Sofia skaber indhold, der er ærligt. Godt indhold er skabt på et fundament af autencitet, og dét er der rigeligt af i hendes univers, når hun deler sine dybeste hemmeligheder med sine følgere.

Samarbejd med Inger-Sofia

Inger-Sofia har en stærk tilstedeværelse på På YouTube, hvor hun genererer cirka 46.000 visninger om måneden og engagerer et fast publikum, der tæller 31.000 følgere med et stærkt fodfæste blandt piger i alderen 13-17 år. På Instagram har hun en loyal følgerskare blandt piger i alderen 13-17 år, hvor 5.000 brugere modtager nye opslag i deres news-feed. Tidligere cases tæller blandt andet Sundhedsstyrelsen og EF Sprogrejser.

Inger-Sofia gemmer aldrig sit sande jeg bag sine ekstraordinære makeup-evner. Ingen hemmeligheder er for store til hendes følgere, når de får den benhårde sandhed om den modgang, hun har oplevet i sit liv. Selvom hendes indhold er ærligt og råt, er der stadig plads til glæde og højt humør, når hun dyrker sine venskaber, eller sågar konspirationsteorier.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i et levende univers af ærlige vlogs, Q&A og masser af makeup. Vi sørger for, at jeres brand smeltes sammen med en creator, der er relaterbar og vedkommende. Inger-Sofia er solidt plantet i et univers af uanede mængder levende, underholdende og ærligt content, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Inger-Sofia

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Inger-Sofia og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Inger-Sofia og Gonzo Agency inger-sofia@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 31K

| Månedlige visninger: 46K

| Instagram følgere: 5K

 

Categories: LivsstilUnderholdning