loading...

Jaxstyle

Description

Jaxstyle: Knivskarp gamer

Jaxstyle har med sine sublime gamer-evner skabt et massivt publikum på Twitch og YouTube, der har gjort til ham af Danmarks mest populære creators. Den unge nordjyde er altid garant for ufiltreret underholdning og spandevis af ‘Monner’.

Samarbejd med Jaxstyle

Jaxstyle genererer cirka 330.000 visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 130.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 1.000 brugere. På sin sekundære kanal, Jax2nd, har han månedligt 1,4 millioner visninger og 138.000 følgere. Tidligere cases tæller blandt andet en YouTuber-challenge i Fårup Sommerland og et partnerskab med Monster Energy.

Der er ingen tvivl om, at gamer-gutten, der i det civile går under navnet Jacob Krull er en det helt store digitale entertainere. På trods af sin unge alder er der masser af hjerne og kløgt bag hans indhold, når han med masser og skarpe fyrige kommentarer giver sit syn på internetkultur, memes og aktuelle emner.

Krull mestrer utallige YouTube-formater – om det så er vlogs, reaktionsvideoer eller branded content, sørger Jaxstyle altid for at underholde sine følgere. Han er desuden ophavsmanden bag internet-bangeren ‘Fortnite’, der sidenhen er blevet en af hans største seer- og lyttersucceser. 

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Jaxstyles univers af sjove vlogs, reaktionsvideoer og underholdende gaming-content. Jeres brand smeltes sammen med kreativt, skarpt og ufiltreret indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Jaxstyle

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Jaxstyle og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Jacob Krull og Gonzo Agency jaxstyle@gnz.dk

social-youtube-outline

 

| YouTube subscribers: 129K

| Månedlige visninger: 420K

| Instagram følgere: 82K

| Twitch-følgere: 115k

 

Categories: GamingUnderholdning