loading...

JensForum

Description

JensForum: Kreativitet møder skøre sketches

JensForum er én af YouTubes store originaler – og det er en god ting. Begrav jer selv i en verden af underfundige sketches og kreative krumspring, der kommer under kærlig behandling i Jens’ magiske redigeringsmaskine.

Samarbejd med Jens Forum

JensForum genererer cirka 500.000 visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 86.000 følgere med en loyal fanbase blandt både børn og unge.

I hans skøre univers af korte og lange formater viser JensForum, hvordan indhold skræddersyet til unge går hånd i hånd med originalitet, indsigt og skæve vinkler på livets store og små øjeblikke. I den efterhånden kultagtige Syv Måderserie forvandles banaliteter til konkret komik, mens oplæsninger af børnebøger krydres med litterære analyser, der rusker godt og grundigt op i den danske folkeskole.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i et univers af sjove sketches, green-screen-gak og krøllet, kreativt manuskriptarbejde. Jeres brand smeltes sammen med originalt, magisk og ungdomsindhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt JensForum

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje JensForum og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Gonzo Agency og JensForum på jensforum@gnz.dk 

Social media insights: 

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 81K

| Månedlige visninger: 167K

| Instagram-følgere: 29K

Categories: SketchesUnderholdning