loading...

Jeppe Ølgaard

Description

Jeppe Ølgaard: Selvlært tryllekunstner og lama-lover

Jeppe Ølgaard er selvlært tryllekunstner og fuldblods-entertainer. Den 20-årige YouTuber fortryller sine følgere med et vanvittigt potpourri af pranks, magi og… Papfar Mikael?!
Læs med her, hvis I vil forstå Ølgaards ubestridelige entertainer-evner!

Samarbejd med Jeppe Ølgaard

Ølgaard genererer cirka 2,3 millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 175.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 4.000 brugere med et stærkt fodfæste blandt mænd i alderen 18-24 år. Tidligere cases tæller blandt andet Sikkerhedsstyrelsen og Det dårlige selskab. 

Ølgaard ved, hvad der rører sig på YouTube, og han ved, hvordan man skaber originalt indhold i et originalt univers. Den autodidakte magiker, der får din finmotorik til at blegne med sine imponerende cardistry-tricks, har skabt en helt unik platform. Der er masser af vilde pranks og challenges, når han slår sig sammen med Papfar Mikael, uforklarlig kærlighed til lamaer, absurde øl-åbninger – og naturligvis underholdning af høj kvalitet i selskab med GUTTERNE.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Ølgaards univers af underholdende pranks, challenges og vlogs. Jeres brand smeltes sammen med kreativt og underholdende indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Jeppe Ølgaard

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Jeppe Ølgaard og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Jeppe Ølgaard og Gonzo Agency jeppe@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 175K

| Månedlige visninger: 2.3M

| Instagram-følgere: 94K

Categories: LivsstilUnderholdning