loading...

Johnni Gade

Description

Johnni Gade: Freestyle-rapper turned YouTuber

Johnni Gade? Ja, den er god nok. Den tidligere battle-rapper, der under navnet Johnni G, spyttede bars til MC’s Fight Night, har i dag sin egen YouTube-kanal. Nu er han af de helt store YouTubere med et univers af rigelige mængder freestyle-rap, velskrevne sketches og platte punchlines.

Samarbejd med Johnni Gade

Johnni Gade genererer cirka 1,2  millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 185.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 2.000 brugere. Tidligere cases tæller blandt andet en YouTuber-challenge i Fårup Sommerland og et partnerskab med Coolshop.

Under en førfest i de tidlige 00’ere opdagede Johnni Gade, at han havde flair for freestyle-rap. Siden da var da ingen vej tilbage, og YouTuberen/Freestyleren har rimet sig gennem utallige konkurrencer, der har givet ham særstatus inden for freestyle-miljøet. Med en baggrund inden for radio og rap har Gade tilegnet sig uovertrufne talegaver, der har gjort ham til én af YouTubes bedste formidlere. Hårdt krydret med en naturlig sans for komik og timing har Gade skabt et unikt univers, der viser hans evner som en sand entertainer.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Gades univers af sjove sketches, freestyle-rap og underholdende reportageelementer. Jeres brand smeltes sammen med kreativt, skarpt og ufiltreret indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Johnni Gade

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Johnni Gade og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Gonzo Agency hello@gnz.dk

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 185K

| Månedlige visninger: 1.2M

| Instagram følgere: 67K

 

Categories: LivsstilSketchesUnderholdning