loading...

Josefine Simone

Description

Josefine Simone: Sprudlende vlogging og energisk underholdning

Josefine Simone introducerer jer til en verden af vlogging, fashion, underholdning og ærligt indhold, der afspejler virkeligheden for Generation Z. På kun få år har hun cementeret sin position som én af Danmarks største YouTubere med velproducerede vlogs og stærke kommercielle samarbejdspartnere.

Samarbejd med Josefine Simone

Josefine Simone genererer cirka 2 millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 188.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 4.000 brugere med et stærkt fodfæste blandt piger i alderen 13-17 år. På Instagram har hun også loyal følgerskare blandt samme målgruppe, hvor 211.000 brugere modtagere nye opslag i deres news-feed. Tidligere cases tæller blandt andet Desenio og NA-KD.

På trods af sin korte YouTube-karriere har den 20-årige creator bevist, hvorfor hun er én af de helt store spillere. Med et alsidigt kanalkoncept begiver hun sig ud i vlogs, Q&A’s, pranks og ikke mindst fashion med et helt og aldeles originalt udtryk. Med masser af humor og ærlige skaber hun engagerende indhold, der viser hvorfor hun er én af de helt store creators på YouTube.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i et univers af velproducerede vlogs og underholdning. Vi sørger for, at jeres brand smeltes sammen med kreativ, levende og underholdende content, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Josefine Simone

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Josefine Simone og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Josefine Simone og Gonzo Agency josefine@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 181K

| Månedlige visninger: 1.9M

| Instagram-følgere: 211K

 

Categories: Fashion/BeautyLivsstil