loading...

Kristine Trinkjær

Description

Kristine Trinkjær: Ærlig æstetiker med modesans

Kristine Trinkjær dyrker mode med liv og sjæl. Men den 19-årige eksilfynbo er meget mere end lookbooks og nye styles. Tag et godt og grundigt kig på et univers, der bugner med åbne snakke om kærlighed, selvværd og den evigt skræmmende rejse fra teenage- til voksenlivet.

Samarbejd med Kristine Trinkjær

Trinkjær har en stærk tilstedeværelse på På YouTube, hvor hun genererer cirka 86.000 visninger om måneden og engagerer et fast publikum, der tæller 66.000 følgere med et stærkt fodfæste blandt kvinder i alderen 18-24 år. På Instagram har hun en loyal følgerskare blandt piger i alderen 13-17 år, hvor 82.000 brugere modtager nye opslag i deres news-feed. Tidligere cases tæller blandt andet Sundhedsstyrelsen og NA-KD.

Trinkjær er en talentfuld creator, der altid leverer ærligt og autentisk indhold til sit publikum. I hendes faste serie, Gør dig klar med mig’, taler hun åbent og ærligt om sine følelser og personlige emner. Hendes YouTube-kanal er nok det nærmeste man kommer på en digital venindeoplevelse, når hun inviterer sine følgere med på sin nærværende, og ikke mindst fascinerende livsrejse – og hun spæder naturligvis det hele op med masser af fashion-tips.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i et levende univers af ærlige vlogs, Q&A og masser af mode. Vi sørger for, at jeres brand smeltes sammen med en creator, der er relaterbar og vedkommende. Kristine Trinkjær er solidt plantet i et univers af uanede mængder levende, underholdende og ærligt content, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Kristine Trinkjær

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Kristine Trinkjær og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Kristine Trinkjær og Gonzo Agency kristine@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 67K

| Månedlige visninger: 86K

| Instagram-følgere: 82K

 

Categories: Fashion/BeautyLivsstil