loading...

Lasse Vestergaard

Description

Lasse Vestergaard: Legesyg gamer

Lasse Vestergaard er en af de største danske YouTube-gamere. Hans legesyge og sarkastiske stil har tilegnet ham en loyal gruppe af abonnenter, og titlen som ‘Årets Gamer 2019’.

Samarbejd med Lasse Vestergaard

Lasse Vestergaard genererer cirka 400.000 visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 171.000 følgere. Han har desuden en loyal følgerskare blandt unge drenge og mænd i alderen 13-24 år. Tidligere cases tæller blandt andet Ubisoft og 2K Games.

Gaming og underholdning er de bærende søjler på  Vestergaards YouTube-kanal. Takket være en medievidenskabelig baggrund og masser af talent forstår han at levere kvalitetsindhold, der med kirurgisk præcision engagerer drenge og piger i alle aldre. Med masser af nørdet og underholdende content rummer Vestergaard en uendelige mængder humor og komisk timing.

Det er de færreste gaming-kanaler, der forstår at kombinere underholdning og gaming ligeså mesterligt som ham – og det er måske derfor, at han er én af de allerstørste i Danmark.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Lasse Vestergaards univers af live-streams, gaming-content og underholdning Jeres brand smeltes sammen med kreativt, skarpt og underholdende indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Lasse Vestergaard

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Vesteraard og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Lasse Vestergaard og Gonzo Agency lassevestergaard@gnz.dk

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 172K

| Månedlige visninger: 618K

| Instagram følgere: 53K

Categories: GamingUnderholdning