loading...

Mads Gottlieb

Description

Mads Gottlieb: Fra gamer-gut til tusindkunstner

Mads Gottlieb er om noget det tætteste man kommer på en digital schweizerkniv. YouTube-stjernen gamer, pranker og vlogger til sine næsten 200.000 følgere flere gange om ugen på både Twitch og YouTube, og som full-fledged medlem af GUTTERNE leverer han top-tier-teenage-underholdning.

Samarbejd med Mads Gottlieb

Gottlieb leverer levende underholdning på to YouTube-kanaler med en bred palette af indhold. Tilsammen genererer kanalerne Gottlieb og MadsenGaming cirka 1,2 millioner visninger om måneden på YouTube og engagerer et fast publikum, der tæller 207.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 2.000 brugere. Tidligere cases tæller blandt andet Beredskabsstyrelsen og Ubisoft.

Med masser af challenges, pranks og gamer-highlights har Gottlieb stået bag store videobaskere ala 24 timer i en bil og ikke mindst ekstrem pool-quiz med YouTube-kollektivet GUTTERNE, der også tæller trylle-entertaineren Jeppe Ølgaard. Vi garanterer, at vores elskede YouTube-tusindkunstner leverer høj underholdning, muskelmasse og FIFA-finter.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Gottliebs univers af gaming, medrivende vlogs og tonsvis af ballade for teenagere, drengerøve og andet godtfolk. Jeres brand smeltes sammen med levende og underholdende content, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe . Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen. 

Kontakt Mads Gottlieb

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Mads Gottlieb og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Gonzo Agency hello@gnz.dk

Social media insights: 

social-youtube-outline

 

| YouTube subscribers: 92K

| Månedlige visninger: 785K

| Instagram-følgere: 76K

| Twitch-følgere: 39K

 

Categories: GamingUnderholdning