loading...

Maja Rosemunte

Description

Maja Rosemunte: Relaterbar content creator med sans for detaljen

Maja Rosemunte inviterer seeren ind i sit liv, fra hendes base på Fyn.

Rosemunte laver relatérbare videoer om f.eks. dét at dumpe en eksamen, at have en dårlig dag el.lign. og gør, på sin egen måde, op med perfekthedskulturen. Dette på trods af hendes vanvittige evne til at skabe et rum online, hvor den sande æstetiker føler sig ”hjemme”.

Rosemunte er en ”virtuel-veninde” for sine over 28.000 abonnenter på Youtube, og giver et indblik i sit liv, spisevaner og indkøbsmønstre med 25.000 månedlige visninger.

Hun deler inspiration til, og refleksioner over mode og dét at finde sin egen stil. I Rosemuntes univers er du sikret høj kvalitet og velovervejede æstetiske valg.

Rosemunte er stærkt til stede på Instagram, hvor hun deler glimt af sit liv til sine 20.600 følgere. Her er tonen gennemgående kvalitetsbevidst og hun lader det visuelle udtryk tale for sig selv. 

Samarbejd med Maja Rosemunte

Maja Rosemuntes tidligere samarbejder har performet godt. Hun har et højt reach på sine samarbejder, som viser os, at hendes følgere i dén grad er trofaste og loyale.

Rosemunte yder altid maks, og i et samarbejde med hende, er I sikret billeder og videoer i høj kvalitet og hver eneste detalje er gennemtænkt.

Kontakt Maja Rosemunte

Kunne I tænke jer at samarbejde med en content-creator på højt niveau?

Kontakt Maja Rosemunte på maja@gnz.dk og hør mere om mulighederne for samarbejde.

 

Maja Rosemunte youtube

Maja Rosemunte instagram

| YouTube subscribers: 28K

| Månedlige visninger: 25k

| Instagram følgere: 20K

 

 

 

Categories: Fashion/BeautyLivsstil