loading...

MaXsa

Description

MaXsa: Fit Fortnite-fyr

MaXsa har glimt i øjet, flair for Fortnite – og så bænker han 120 kilo. Den hakkede nordjyde forstår at underholde sine fans på Twitch og YouTube, når han springer gennem skyerne fra den blå battle bus. Tag et kig indenfor i et univers af gaming og proteinshakes.

Samarbejd med MaXsa

MaXsa genererer cirka 1 million visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 100.000 følgere. Han har desuden en loyal følgerskare blandt mænd i alderen 18-24 år. På Twitch har opbygget en loyal fanbase, der tæller 67.000 følgere. Her kan hans publikum tage del i livestreams på daglig basis med gaming-titler ala Fortnite og Counter-Strike. 

Gaming, fitness og vlogs er kerneindhold på René Bertelsens YouTube-kanal. Han formår at aktivere sine følgere gennem livestreams, giveaways og en højfrekvent strøm af engagerende gaming-content på Twitch og YouTube. Der er masser af charme, selvtillid og Fortnite-wins i Bertelsens univers.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i MaXsas univers af live-streams, gaming-content og underholdning. Jeres brand smeltes sammen med engagerende og underholdende indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt MaXsa

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje René Bertelsen og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt MaXsa og Gonzo Agency maxsa@gnz.dk

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 100K

| Månedlige visninger: 1M

| Instagram-følgere: 20K

Twitch-følgere: 67K

 

Categories: GamingLivsstil