loading...

Mia Rasmussen

Description

Mia Rasmussen: Mageløs motions-guru

Mia Rasmussen, der på YouTube går under navnet MIAXFASHION, sænker paraderne og løfter os ind i en verden af motion, fashion og masser af challenges. 

Samarbejd med Mia Rasmussen

MIAXFASHION har en stærk tilstedeværelse på Instagram blandt piger i alderen 13-17 år, hvor 89.000 brugere modtager nye opslag i deres news-feed. På YouTube genererer hun cirka 40.000 visninger om måneden og engagerer et fast publikum, der tæller 96.800 følgere med et stærkt fodfæste blandt kvinder i alderen 18-24 år. Tidligere cases tæller blandt andet NA-KD og Biotherm.

Mia Rasmussen er ikke bleg for at orientere sine følgere om aktuelle TikTok-trends eller modetendenser. Men hun er heller ikke bange for at komme med sin brutalt ærlige mening om memes eller Nike-sko. MIAXFASHION er en alsidig creator, der forstår at kombinere humor og seriøsitet, når hun afprøver nye øvelser ved sit squat-rack, eller skøre challenges med sin familie.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i et levende univers af  vlogs, træningsvideoer og masser af mode. Vi sørger for, at jeres brand smeltes sammen med en creator, der forstår trends, tendenser og træningsplaner. MIAXFASHION er solidt plantet i et univers af uanede mængder levende og underholdende content, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Mia Rasmussen

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Mia Rasmussen og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Mia Rasmussen og Gonzo Agency miarasmussen@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 96K

| Månedlige visninger: 229K

| Instagram følgere: 89K

 

Categories: LivsstilUnderholdning