loading...

Niki Topgaard

Description

Niki Topgaard: Kongen af sketches, special effects og underholdning

| YouTube subscribers: 164K | Månedlige visninger: 2.9M | Instagram followers: 49K |  

social-youtube-outline    social-youtube-outline 

Niki Topgaard er én af Danmarks største YouTubere, der siden 2006  har leveret timevis af eksplosiv underholdning. Bliv bombarderet med special effects, underholdende fortællinger og høj produktionsværdi i et univers, der gør ham til noget helt særligt, takket være hans solide erfaring fra film- og TV-branchen.

Samarbejd med Niki Topgaard

Niki Topgaard genererer cirka 3 millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 164.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 6.000 brugere med et stærkt fodfæste blandt mænd i alderen 18-24 år. Tidligere cases tæller blandt andet et treårigt samarbejde Sikkerhedsstyrelsen, sketches for Nordisk Film og ikke mindst MashUp. 

Med et flittigt brug af visuelle effekter har Niki Topgaard stået bag virale Halloween-videoer og sketch-baskere med Flamesman1, der for alvor viser hans sublime evner som YouTuber. Mange vil nok huske Topgaard fra sketches ala Sportsidioterne og comedy-serien Carsten og pædagogen, der sætter en fed streg under hans særstatus som pioner, når det kommer til dansk YouTube-content. Selvsamme content har nærmest opnået kultstatus gennem et univers af comedy, Cola-kærlighed og rigeligt med eksplosioner, der gør ham til én af Danmarks bedste videoskabere på YouTube.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Topgaards univers af velproducerede sketches og vlogs. Jeres brand smeltes sammen med kreativ, levende og underholdende storytelling, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Niki Topgaard

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Niki Topgaard og Gonzo Agency, inden I bruger hele budgettet hos TV2 Lorry.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Gonzo Agency hello@gnz.dk

Categories: SketchesUnderholdning