loading...

Oliver Ly

Description

Oliver Ly: Fortnite og fart over feltet til unge Gen Z’ere

Oliver Ly aka. OliverLyGaming har haft sin egen YouTube-kanal siden han var ni år gammel. De fleste kender OliverLyGaming for YouTube-baskere ala ‘Fortnite-sangen’ og talrige reklame-sketches, der til sammen er blevet set næsten to millioner gange på YouTube. På trods af sin unge alder har han opbygget et loyalt publikum, der ligesom ham selv, elsker alt der handler om populære computerspil og gamer-grej.

| YouTube subscribers: 57K | Månedlige visninger: 1.1M | Instagram følgere: 10K | Twitch followers: 8K |

social-youtube-outline

 

Samarbejd med Oliver Ly

OliverLyGaming genererer cirka 1,4 millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 57.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 1.200 brugere. Tidligere cases tæller blandt andet ManenoMyMonii og Labtech Data, der tydeligt understreger hans faste greb om drenge i alderen 13-17 år.

OliverLyGaming er ligesom så mange andre unge teenagere fra Nordjylland. Når han ikke bruger tiden på at svede over sine lektier, bruger han tiden på Fortnite og ishockey. Men her stopper sammenligningerne med andre unge knægte fra Nordjylland. Vores unge creator introducerer dig til et univers med en million månedlige visninger, hvor Fortnite-challenges og livet som ung teenager med en passion for gaming bliver leveret gennem hæsblæsende gamer-highlights og skøre sketches.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i OliverLyGamings børnevenlige univers af underholdende gaming-content, gadgets og skøre sketches. Oliver Ly smelter jeres brand sammen med kreativ og underholdende markedsføring, der er helt i øjenhøjde med unge Gen Z’ere. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen med at nå jeres strategiske mål.

Kontakt Oliver Ly

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje OliverLyGaming og Gonzo Agency, inden I bruger hele budgettet hos TV2 Lorry.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Gonzo Agency info@gnz.dk 

Categories: GamingUnderholdning