loading...

RobinSamse

Description

RobinSamse: Fantasifuld gaming for de yngste

RobinSamse vækker gaming til live, når de drager på eventyr i deres forunderlige pixel-paradis. Fantasi og kreativitet får frit spil på én af Danmarks højtelskede YouTube-kanaler for børn.

Samarbejd med RobinSamse

RobinSamse genererer cirka 1,5 millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 210.000 følgere med et stærkt fodfæste blandt drenge og piger i alderen 13-17 år. På Instagram har YouTube-parret 59.000 følgere med et stærkt engageret publikum blandt drenge i alderen 13-17 år.

Skaberne bag kanalen, Robin og Samarita, har skabt en platform, der spænder langt bredere end blot YouTube. Med landsdækkende liveshows har de vækket deres kanal til live i selskab med Lasse Vestergaard i et univers hvor kreativitet, venskab og underholdning for børn er i fokus. De to Minecraft-vovehalse har også udgivet en række børnebøger fyldt med spænding, eventyr og tonsvis af tips til unge gamer-aspiranter.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i RobinSamses univers af underholdende eventyr, gaming og vlogging. Jeres brand smeltes sammen med kreativt og børnevenligt indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt RobinSamse

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje RobinSamse og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt RobinSamse og Gonzo Agency robinsamse@gnz.dk

Social media insights:

social-youtube-outline

| YouTube subscribers: 210K

| Månedlige visninger: 1.5M

| Instagram-følgere: 59K

Categories: GamingUnderholdning