loading...

Tasal

Description

Tasal: Charme, selvtillid og voxpops

| YouTube subscribers: 17K | Månedlige visninger: 120K | Instagram followers: 1.5K |

social-youtube-outline

Tasal er måske et af de største danske YouTube-talenter i lang tid. Med et skarpt skåret koncept turnerer Tasal det aalborggensiske (natte)kulturliv med sin mikrofon og et kamera. Med underholdende voxpops og uanede mængder nordjysk charme stiller han skarpt på ungdomskultur anno 2020.

Samarbejd med Tasal

Tasal genererer cirka 120.000 visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 17.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 5.000 brugere. Vores tal er uden tvivl ikke til at stole på, når I læser dem, for på stående fod oplever deres YouTube-kanal en eksplosiv vækst i popularitet.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i et univers af velproducerede voxpops og vlogs. YouTube-kanalen er et samarbejde mellem Tasal Nasrat og hans makker Thomas Kjems, der er professionel videoproducent. Jeres brand smeltes sammen med kreativt, levende og underholdende content, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Med en kompromisløs, kæk og umiddelbar spørgeteknik tager nordjyderne fat om emner som Valentinsdagstudieliv og ungdomsliv med Jaxstyle.  Takket være talent, høj produktionsværdi og underholdning i topklasse er makkerparret ved at opbygge en solid platform af loyale følgere. Læn jer tilbage og nyd Nordjylland i sin allerflotteste form.

Kontakt Tasal

Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?
Så bør I måske overveje Tasal og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media. 

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Gonzo Agency hello@gnz.dk

Categories: LivsstilUnderholdning